Wie ben ik

Ik ben Jolanda Robert en moeder van 3 prachtige jongens.Tot sinds kort werkte ik als onderzoeksmedewerker in diverse functies bij het RIVM en Intravacc. in Bilthoven. Naast deze werkzaamheden had ik al sinds mijn tienerjaren grote interesse in alternatieve geneeswijze en het zelfhelend vermogen van de mens. Door de jaren heen kwam ik daardoor in aanraking met Reiki, Jungiaanse Astrologie en psychologie, diverse vormen van Yoga, Aromatherapie, Edelsteenmassage en Holistic Pulsing. Op deze gebieden heb ik dan ook diverse opleidingen en of cursussen gevolgd. Ik gaf een aantal jaren Raja Yogalessen aan volwassene en kinderen. Door de jaren heen groeide de behoefte om al deze kennis breder in te zetten. Toen er na mijn scheiding rust in het gezin kwam, ontstond er een gelegenheid om de opleiding tot Holistisch massage therapeut te gaan volgen en in juli 2014 behaalde ik het diploma tot Holistische Massage Therapeut. Sinds 2008 werkte ik als masseur aan huis en begon in april 2012 een dag in de week in mijn praktijk naast mijn baan als onderzoeksmedewerker. In augustus 2017 nam ik ontslag bij mijn werkgever en sindsdien werk ik dagelijks als massage therapeut in mijn praktijk of bij mensen thuis. Daarnaast werk ik op aanvraag als stoelmasseur bij bedrijven en/of evenementen. Daarnaast blijf ik mij bijscholen op vele vlakken van dit vak en daarbuiten. 
Tijdens mijn opleiding bij Holos begon ik te ervaren wat er was te voelen in mij, in plaatst van het denken te verklaren. Door dit proces om te ervaren en te voelen wat er aanwezig is kreeg het geleerde van de voorgaande jaren voor mij een andere betekenis. Hierdoor ging ik voelen dat lichaamstaal zuiver en oprecht is. Daar stil bij staan en de vertaalslag maken naar inzicht en bewustwording is prachtig. Elke dag mag ik mij daarin oefenen en mezelf verder ontwikkelen en het is prachtig om te zien hoe kloppend alles dan wordt. Mijn kinderen de mensen om me heen zijn hierin hele mooie spiegels. In mijn sessies begeleid ik mijn cliënten op basis van veiligheid, wezenlijk contact met aandacht en respect voor de persoonlijke beleving. Ik werk vanuit het uitgangspunt dat iedereen goed is zoals hij of zij is. 
 


Boek nu!