Lorelei 2018

Fijn dat ik dit jaar wederom mijn sisters weldadige massages kom geven op Lorelei.

Het thema Vrouwe van overvloed hoe toepasselijk. Lieve Sisters laat je overvloedig verwennen op het healingveld bij mij of een van mijn prachtige sisters op het Verwen en healingveld.

Dit jaar kun je bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende LOMI LOMI massage in een weldadige olie naar keuze of een therapeutische sessie welke naast therapeutisch ook zeer weldadig kan zijn voor lichaam geest en ziel.

Voor de therapeutische sessie: Na een korte intake waarin we eventuele  “contra” indicaties bespreken. (die je eventueel vooraf al gemeld hebt op een formulier aangeleverd vooral van belang indien je een factuur wilt.) Stemmen we samen af op wat je wilt of nodig hebt op dat moment. Dat kan zijn bv een massage van de een bepaald lichaamsdeel of delen. Of wellicht wil je aandacht voor een bepaald probleem welke we via een massage gaan onderzoeken. Tijdens mijn sessies kan ik gebruikmaken van klassieke-, energetisch-, bindweefsel-, honing-,  chakra massage, bamboemassage, holistic pulsing, Dorntherapie, cupping  gecombineerd met sjamanistische helingswerk, klankschalen en andere helende Tot Loreleiklanken. Maar vaak  gebruik ik een combinatie van technieken.

Vrouwen met kanker of herstellend hiervan zijn ook zeer welkom. Ik heb hiervoor een aanvullende opleiding gehad.

Ik neem mijn gehele Chi massageolie lijn mee deze heerlijk geurende volledig plantaardige oliën zijn al een verwenning op zich. 

LOMI LOMI Massage 30 minuten € 30,=  60 minuten € 55.=

Therapeutische Massage 30 minuten € 30,=  60 minuten € 55,=

Therapeutische massage met factuur voor verzekering  € 65,=

 

Tot Lorelei

Jolanda

logo